6D tape - Kinesiologi tape til fysioterapi og selvbehandling

6D Tape - Kinesiologi tape til fysioterapi og selvbehandling

6D Tape er en unik kinesiologisk tape, som er udviklet til lymfedrænage, fysioterapi og selvbehandling. Det unikke 6D Tape greb gør, at vævet kan mobiliseres i flere dimentioner. Tapen anvendes både af fysioterapeuter til behandling samt selvbehandling. 

 

Indikationer

  • Lymfødem

  • Arvæv efter operation, strålebehandling eller lignende

  • Ødem

  • Hæmatomer

  • Betændelsestilstande

 

Egenskaber

Det unikke ved den nye 6D Tape er, at behandlingen med kinesiologi tape går fra at være passiv til aktiv selvbehandling. Grebene på 6D Tape gør det muligt at mobilisere vævet i seks dimensioner.. Mobiliseringen og aktiveringen af vævet har en positiv effekt på blandt andet lymfekarsystemet, blodcirkulationen samt muskler og led, uden at skabe begrænsninger. Tapen er effektiv og prisvenlig, hvilket gør den ideel til brug på patienter.

  • Unik, nyudviklet kinesiologi tape til fysioterapi, lymfedrænage m.m.

  • Greb for aktivering og mobilsering af vævet

  • Åndbart og vandfast materiale af 100% bomuld

  • Hudvenligt og holdbart klæbemiddel

  • SÆrdeles velegnet til aktiv og effektiv selvbehandling 

 

Se og køb produkter

På vores webshop finder du et udvalg af 6D Tape. Se udvalget her. 

Du kan læse mere om 6D tape her. (PDF)

 

Videoer omkring 6D Tape

Er du interesseret i 6D Tape til behandling af dine patienter eller selvbehandling, kan du høre mere og se, hvordan 6D Tape påsættes og anvendes i videoerne nedenfor. 

 

 

Gode materialer skåner huden og giver bedre holdbarhed

6D Tape er udviklet af Nitto, og den består af 100% bomuld. Det gør, at tapen både er åndbar og vandresistent men også, at den er elastisk. Klæbemidlet er Strategel®, som er latexfrit og lavet af allergitestet materialer, så man undgår allergiske reaktioner. Når 6D Tapen er anbragt, skal der minimal bevægelse i grebene til for at holde tapen aktiv, hvilket vil fremskynde rehabiliteringen. 6D Tapen kan sidde på i op til 10 dage.

 

Nem at anvende

Det er nemt at påføre og anvende 6D Tape, men for at påføre tapen korrekt skal man følge disse skridt:

1. Sørg for at huden er tør, ren og at alle hår er fjernet.

2. Mål længden af tape, der skal påføres og klip i den længde, der passer til dit behov. Alle ender skal afrundes.

3. Varm tapen op med dine hænder inden brug. Fjern papiret bag på tapen og undgå at få kontakt med klæbemidlet. Tapen gnides på patienten med hurtige bevægelser og blide tryk, for at sikre at tapen sidder ordentligt fast. Tapen sidder først optimalt fast efter 15 minutter.

4. Aktivér 6D Tapen ved at vride og løfte grebene i forskellige retninger.

5. 6D-tapen sidder på i op til 10 dage. Antallet af dage afgøres af intensitet og mængde af mobilisering. Det er vigtigt at ”rulle” tapen af, når den skal fjernes. Dette gøres, for at skåne huden mest muligt.

 

6D Tape